domingo, 4 de enero de 2009

XTEC: una eina molt útil.

Jo amb les meves companyes de grup vàrem fer un treball que va ser molt interessant. Aquest treball era de l'XTEC. La veritat que va ser una mica complex a l'hora de fer el treball, ja que la pàgina de l'XTEC és molt completa.

L'XTEC és la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Aquesta web la fa el el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Aquesta web la pot visitar tothom que vulgui però hi ha espais , com per exemple: XtecBlocs, que tenen un ús restringit per fer segons que coses. Quan siguem mestres i vulguem donar-nos d'alta en aquesta web només em d'inscriure'ns al correu. Aquest pàgina va adreçat a mestres, pares, mares i educadors.

En aquesta web trobem la informació classificada. Com podem veure en aquesta imatge:


En aquestes seccions hi ha un recull d'informació de molta qualitat. Ens informen de molts recursos que podem utilitzar com a futurs mestres.

També, podem trobar a l'esquerra molts enllaços cap a pàgines web que tenen relació amb l'XTEC, com pot ser: Edu 365, XtecMèdia, Edu3.cat... A més a més, es pot trobar a la dreta més enllaços, com per exemple: XtecBlocs, JClic, viquipèdia...




En conclusió, en aquesta web gràcies a la quantitat de enllaços que té podem fer ùn portal molt complet i acurat.



A continuació, adjunto el bloc del nostre grup per què pogueu veure més informació sobre aquest portal i també un vídeo que vàrem fer. Espero que us agradi.



No hay comentarios: