domingo, 21 de diciembre de 2008

En els periòdics hi ha blogs?



Mirant per Internet el periòdic 20 minutos he torbar unes notícies que donaven un premi del millor bloc de cultura a Pedro Escudero Zumel del blog "Más cuento que Calleja". Aquest concurs ha estat organitzat pel mateix periòdic, adjunto aquí el enllaç. En aquest altre enllaç podeu veure els blogs que van participar en aquest concurs. Si doneu una ullada veureu que n'hi ha de molt interessants.Els blogs ganadors per categories podeu consultar aquesta pàgina. I en aquesta notícia es fa una entrevista a Pedro Escudero Zumel, com abans l'he esmentat. Es molt interesant ja que el seu blog potencia a llegir.Si veieu el seu blog fa referencies a llibres, fins i tot, posa algun fragment d'algun llibre.

Aquests blocs ens mostren la quantitats d'utilitzacions que els podem donar. Centrant-nos en l'educació, reforço l'idea de conciènciar-nos com a futurs professors i posar-nos al dia de les quantitats d'avantatges que podem obtenir gràcies a la tecnologia.

Em arribat en l'epoca dels blocs, de la nova tecnologia. La veritat, m'ha sorprès molt aquesta notícia. Podem veure la quantitat de gent que està implicada en les noves tecnologies. Mirant una mica els consurants he vist a una dona de 95 anys que tenia el seu propi bloc. M'he concienciat més de que les noves tecnologies estan a tot arreu i, també, que tots formem part d'aquesta era i ens veiem implicats: com ens mostren els blocs.

No hay comentarios: