viernes, 12 de diciembre de 2008

El paper electrònic.

Avui, navegant per internet he trobat una notícia que m'ha sorprès molt. Te molt ha veure amb els llibres digitals. Aquesta notícia tracta sobre el paper electrónic.

El ' eBook' o paper electrònic és com un llibre. Aquest paper electrònic està compost per una fina làmina de la mida A4. Els lectors encara no estan gaire convençuts de la nova proposta però jo crec que es una nova tecnologia molt útil i beneficiosa per tothom. A part de que s'assembla molt al paper estem utilitzant aquesta eina amb una finalitat ecològica.

Crec que la concienciació, actualment, per el medi ambient és molt activa. Personalment he vist moltes campanyes per la no tala d'arbres. Es un tema prou important perquè els nens d'avui en dia puguin conèixer aquesta tecnologia i puguin millorar el nostre món, tant ells com nosaltres mateixos. Es convenient que reflexionem sobre aquest tema que ens repercuteix a tothom.

Algun inconvenient és la lentitud del paper electrònic, ja que triga uns segons en carregar-se una pàgina. Aquest és el problema que trobo, per aquest moments, més rellevant. Kindle de Amazon y el Reader de Sony, que són els principals productors del 'eBook', estan treballant en aquest moment per millorar-ho.

Per aquesta raó, jo dono un sí per la nova tecnologia i per millorar el nostre món.




Aquí us deixo un vídeo on podeu informar-vos una mica més sobre el paper electrònic.





També podem veure un altre vídeo del 5 de març del 2007 .


En la primera part del vídeo parlen sobre la notícia que he comentat en aquesta entrada. Es donen informació molt interessant que ajudarà a entendre aquesta nova realitat de paper electrònic.



No hay comentarios: